HomeNieuwsIM-meldingen App voor de Weginspecteur

IM-meldingen App voor de Weginspecteur

11-10-2015
IM-meldingen App voor de Weginspecteur

Door de weginspecteur (WIS) een app te geven om incidenten te melden, zal de snelheid en accuraatheid van IM-meldingen aanzienlijk toenemen.

Er wordt veel gekeken naar tijdswinst bij Incident Management (IM). Het bijzondere is dat er voornamelijk wordt gekeken naar het moment nadat de melding is gemaakt. Er wordt vooral gekeken hoe de berger zijn aanrijtijd nog kan verbeteren. Wij zien een mogelijkheid om tijdswinst te behalen bij het maken van de melding.

Door de WIS (en de WVL) een app te geven om meldingen aan te maken, komt de melding snel en compleet tot stand. Ook zendt de WIS zijn contactgegevens mee waardoor de berger die de IM-opdracht krijgt, gelijk de betreffende WIS kan raadplegen als er zaken niet duidelijk zijn. Omdat een melding over minder schijven loopt heeft dit ook een positieve invloed op de foutgevoeligheid.

Wanneer een WIS een melding maakt gaat er een melding naar het LCM en naar RWS zodat de melding bij beide partijen direct kan worden gelogd. Deze app is gemaakt in een systeem wat al met de branchesoftware van de berger koppelt. Een melding van een WIS kan in theorie gelijk door het LCM worden ge-redirect naar de gecontracteerde IM berger. Hiermee wordt een enorme tijdswinst geboekt.

Meer weten over de app? Neem contact met ons op.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.