HomeNieuwsFiles in binnen- en buitenland

Files in binnen- en buitenland

10-6-2016
Files in binnen- en buitenland

Ga goed voorbereid op vakantie: Bergnet houdt u op de hoogte van de werkzaamheden, in binnen en buitenland

Wanneer u op vakantie gaat, zit u natuurlijk niet op files te wachten. Overal in Europa kunnen er werkzaamheden voorkomen tijdens de zomervakantie. Daarom heeft Bergnet voor u alle werkzaamheden op een rijtje gezet, zodat u goed voorbereid op vakantie gaat. Hopelijk bent u op deze wijze een aantal files te slim af en gaat u met goede moed uw vakantie tegemoet.

Werkzaamheden in het binnenland

Als u naar het buitenland gaat moet u natuurlijk eerst de Lage Landen uit komen. Dat hoopt u dan zonder vertraging en lange files te kunnen doen. Ook in Nederland vinden een aantal werkzaamheden plaats tijdens de zomervakantie. Bergnet geeft u een overzicht van de grootste werkzaamheden op de Nederlandse snelwegen. Niet alleen bij vakantie naar het buitenland heeft u last van de werkzaamheden in Nederland, maar ook bij vakantie in eigen land.

Velsertunnel

De gehele zomervakantie is de Velsertunnel op de A22 volledig afgesloten. Dit duurt zelfs tot januari 2017. Het is beste is om deze route dus te vermijden. Mocht u onverhoopt alsnog hierop stuitten dan staan op de weg een aantal omleidingen aangegeven die u kunt volgen.

Knooppunt Everdingen en Lunetten

Tussen de bekende knooppunten Everdingen en Lunetten op de A27 vinden er ook werkzaamheden plaats. Deze zullen duren van 8 juli tot en met 18 juli met een kleine pauze van 3 dagen van 12 juli tot en met 14 juli. Mocht u geen omleiding kunnen vinden, raden wij u aan om tussen 12 en 14 juli langs de knooppunten te rijden. Zo voorkomt u dat u in lange files terechtkomt. Als u weer terugkomt van uw vakantie wilt u natuurlijk ook niet in de file staan. Aan het eind van de zomervakantie staan ook werkzaamheden ingepland tussen deze knooppunten. Deze werkzaamheden vinden plaats tussen 26 augustus en 29 augustus.

Muiden-Oost en knooppunt Muiderberg

Bent u op weg naar Duitsland? Dan neemt u mogelijk de A1 richting Duitsland. Hier zullen tussen 15 juli en 18 juli ook werkzaamheden plaatsvinden, namelijk tussen Muiden-Oost en knooppunt Muiderberg. Hierbij zal de verbindingsweg A1 Amsterdam richting A6 Almere zijn afgesloten. Ook zal 21 en 22 augustus de oude spoorbrug bij knooppunt Muidenberg worden gesloopt. Hierdoor wordt de volledige weg tussen knooppunt Diemen en knooppunt Muidenberg afgesloten in beide richtingen. Denk hieraan bij uw terugreis.

Veghel tot knooppunt Nistelrode

Vakantie in eigen land in Brabant? Hou dan rekening met de werkzaamheden tussen Eindhoven en Oss. Hier is tussen 29 juli en 5 augustus de weg vanaf Veghel tot Knooppunt Nistelrode afgesloten vanwege het vervangen van asfalt. Hierbij wordt het verkeer wel omgeleid maar waarschuwen ze voor files in de avond. Vlak na de werkzaamheden tussen deze knooppunten vindt er nog ander verkeershinder plaats op de A50. Vanaf knooppunt Paalgraven tot Julian J. Ewellburg wordt nu het asfalt vervangen. Dit zal plaatsvinden van 5 tot 15 augustus.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.