HomeNieuwsBergnet verkoopt Smink Transport aan Koopman Logistics Group

Bergnet verkoopt Smink Transport aan Koopman Logistics Group

2-10-2017
Bergnet verkoopt Smink Transport aan Koopman Logistics Group

AMERSFOORT - Het door Bergnet in 2014 geacquireerde Smink Transport wordt in afgeslankte vorm doorverkocht aan Koopman Logistics Group. Smink Transport bestond in 2014 uit twee belangrijke pijlers: een 24-uurs autohulpdienst actief in autoberging en pechhulpverlening. En een afdeling voor autotransport, gespecialiseerd in luxe autotransport.

De activiteiten van de autohulpdienst van Smink Transport zijn in de afgelopen jaren volledig geïntegreerd in Bergnet. De belangrijkste activiteit binnen Smink Transport is op dit moment het luxe autotransport.

Omdat Bergnet zich wil focussen op bergingswerkzaamheden, pechhulpverlening en autotransport voortkomende uit pech en schade, is de verkoop van Smink Transport een logische stap.

Bergnet blijft actief vanuit de vestiging aan De Stuwdam 22 in Amersfoort.

Over Bergnet Pechhulp & Autotransport

Bergnet is één van de top-3 bergingsbedrijven van Nederland en heeft de ambitie om de meest professionele autohulpdienst van het land te zijn. Met vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad bedienen wij één van de drukste regio's. Onze dienstverlening bestaat uit het 24/7 leveren van transport-, bergings-, en pechhulpwerkzaamheden aan vrachtwagens en personenauto's.

Foto: Klaas Koopman, Manager Techniek & Facilities Koopman Logistics Group (l) en Sander Vlaar, directeur/eigenaar Bergnet. Copyright: Arjen Gerritsma.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.