HomeNieuwsBergnet uitgegroeid tot grote organisatie

Bergnet uitgegroeid tot grote organisatie

23-8-2016
Bergnet uitgegroeid tot grote organisatie

BLARICUM - Bergnet in Blaricum zit bij velen nog in het geheugen als Dorrestijn, het bergingsbedrijf van Teus. Zijn dochter Nicole begon echter met haar man Sander Vlaar in 2002 Bergnet in Amsterdam en nam een jaar later de vestiging in Blaricum over.

Oprichters en eigenaren Nicole Vlaar-Dorrestijn en Sander Vlaar vertellen in het BELNieuws hoe Bergnet van een "papa-en-mamabedrijf" is uitgegroeid naar een organisatie met 6 vestigingen. In de huis-aan-huis-krant die wekelijks in Blaricum, Eemnes en Laren verschijnt, vertelt Sander dat het verzekeringswerk een belangrijke inkomstenbron is, maar dat dat niet het enige is wat Bergnet doet.

Jaarlijks verleent Bergnet zo'n 20.000 keer pechhulp aan gestrande automobilisten. Hiervoor zijn alle bergingsvoertuigen uitgerust met spullen voor hulp bij autopech en zijn de bergingsmedewerkers allemaal multi-inzetbaar.

Als een klant gebruik maakt van onze dienstverlening, bijvoorbeeld via de Pechhulp app, willen we hem of haar zo goed mogelijk helpen. Dat we daarin veelal slagen blijkt onder andere uit de overwegend positieve reviews die we ontvangen.

Vooral op klantvriendelijkheid zetten Nicole en Sander in. "We zijn een mensenbedrijf. Een autohulpdienst die mensen helpt. Dat moeten we ook uitstralen. Al vanaf het eerste moment dat iemand ons belt om hulp."

Foto copyright: Bob Awick. Bijschrift: Nicole Vlaar-Dorrestijn en Sander Vlaar, oprichters en eigenaren Bergnet.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.