HomeNieuwsBergnet neemt Smink Transport over

Bergnet neemt Smink Transport over

5-9-2014
Bergnet neemt Smink Transport over

AMSTERDAM - Per 1 september 2014 heeft Bergnet Smink Transport uit Amersfoort overgenomen. Met deze overname verstevigt Bergnet haar positie in de markt voor autoberging, pechhulp, autotransport en vervangend vervoer. Bergnet is één van de grotere autohulpdiensten van Nederland en heeft vestigingen in Amsterdam, Almere, Lelystad en Blaricum.

Directeur/eigenaar Nicole Vlaar: “Bergnet wil met de overname van Smink Transport de meest complete 24-uurs logistieke dienstverlener van Nederland zijn. Naast het behalen van synergievoordelen zien we ook mogelijkheden om de diensten van Smink Transport uit te rollen naar onze eigen vestigingen."

Smink Transport heeft een uitstekende reputatie in de autobergingsmarkt en heeft in de afgelopen jaren een professionele (auto)logistieke tak opgebouwd. De transporteur is gespecialiseerd in op- en overslag van voertuigen, inbeslagname, meer-lader transport van vracht- en personenauto’s en overdekt/gesloten autotransport. De naam Smink Transport blijft bestaan. Frans Smink en Astrid Smink-Van de Beld blijven actief bij Smink Transport BV als onderdeel van Bergnet Beheer BV.

Gebaseerd op snelwegmeldingen is Bergnet de grootste berger van Nederland. Meer dan 11.000 keer per jaar rukt Bergnet uit op de snelweg (A1, A2, A4, A5, A6, A9, A10, A27). Bergnet is kennisexpert omtrent incidenten op snelwegen op het gebied van o.a. aanrijtijden en veiligheid.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.