HomeNieuwsBergnet grootste IM-bergingsbedrijf van Nederland

Bergnet grootste IM-bergingsbedrijf van Nederland

16-5-2017
Bergnet grootste IM-bergingsbedrijf van Nederland

BLARICUM - Stichting Incident Management Nederland, het samenwerkingsverband van alarmcentrales op het gebied van autoberging, maakt bekend dat bergingsbedrijf en pechhulpverlener Bergnet sinds december vorig jaar weer de grootste Incident Management (IM) berger van Nederland is.

Bergnet wist de gemiddelde aanrijtijd voor ruim 2.000 meldingen met bijna twee minuten te verkorten. "Door tijdens de ochtend- en avondspits standby te staan op strategische punten rondom Amsterdam, kunnen we extra snel ter plaatse zijn", aldus Sander Vlaar, directeur van Bergnet.

Beste gemiddelde aanrijtijd sinds 2012

De landelijke gemiddelde aanrijtijd over 18.229 bergingsopdrachten was in het eerste kwartaal van dit jaar 13 minuten en 16 seconden. Dat is het beste landelijke gemiddelde sinds het tweede kwartaal van 2012, toen de gemiddelde aanrijtijd 13:04 minuten was op een aantal van 15.605 opdrachten.

Bergnet is actief in IM-rayons in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland en heeft vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Haarlem, Lelystad en Blaricum.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.