Eindbestemming auto doorgeven

Staat uw auto bij ons omdat u pech heeft gehad of schade heeft gereden? Wij verzorgen dat uw auto naar het door u aangegeven adres wordt gebracht. In de meeste gevallen doen wij dit zelf, een enkele keer wordt de auto getransporteerd door een collega-transporteur. Doorgaans staat de auto binnen 48 uur op de opgegeven eindbestemming.

Heeft u schade gereden? Voor schade geldt dat, indien u mininmaal WA-verzekerd bent, de bergings- en doortransportkosten worden vergoed door uw verzekering. Wij rekenen dit af met de alarmcentrale van uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft niets voor te schieten. De kosten voor berging en doortransport hebben géén invloed op uw no-claim of eigen risico.

Tip: wanneer u het garage- of schadebedrijf op de hoogte stelt van de komst van uw auto, vraag dan gelijk of zij u bellen als de auto is afgeleverd.

Online eindbestemming auto doorgeven

Gegevens van uw auto


 

Waar u op moet letten bij het doorgeven van de eindbestemming

Schadebedrijf of garagebedrijf?
Wanneer uw auto schade heeft, laat uw auto dan niet zonder overleg naar uw dealer of garagebedrijf transporteren. Het kan zijn dat uw dealer of garagebedrijf zelf de schade niet kan repareren.

Leaseauto?
Rijdt u met een leaseauto? Informeer bij de leasemaatschappij waar zij de auto willen laten repareren.

Auto naar de sloop?
Wilt u afstand doen van uw auto? In dit geval willen wij dit graag schriftelijk van u bevestigd hebben. Ook hebben wij dan uw volledige kentekenbewijs nodig. Zodra wij de auto hebben afgevoerd sturen wij de vrijwaring naar u op.

 

Gegevens eindbestemming

 

Uw gegevens

Graag ontvangen wij het telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent. U mag ook meerdere nummers opgeven.

 

* verplicht

Uw ervaring met Bergnet

Elke keer weer doen wij ons best om gestrande automobilisten zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Wij zouden het erg fijn vinden als u de moeite wil nemen om onze dienstverlening te beoordelen. Ook als wij niet de dienst hebben geleverd die u van ons had verwacht horen wij dat graag.

Beoordeel onze dienstverlening in één minuut, schrijf een review.