HomeContactParkeeroverlast bergingsvoertuig

Parkeeroverlast bergingsvoertuig

Staat er een bergingsvoertuig bij jou in de woonwijk geparkeerd en vraag je je af waarom dat is? Dat leggen we graag uit.

Onze bergingsspecialisten werken veelal in en rondom het gebied waar ze wonen. Dat doen ze in ploegendiensten: doordeweeks maar ook 's avonds en 's nachts. Want pech- en ongevallen zijn er 24 uur per dag en alle dagen van de week.

Net zoals bij ambulance, politie en brandweer wordt ook van Bergnet verlangd dat wij snel ter plaatse zijn. Dit om doorstroom op de wegen te bevorderen maar vooral ook om mensen die gevaarlijk staan langs de snelweg snel in veiligheid te brengen. Daarnaast doen gemeenten veelal een beroep op Bergnet om foutparkeerders weg te halen en worden mensen met autopech geholpen. Ook als jij een beroep moet doen op onze dienstverlening zijn wij er graag snel bij.

Kortom in elke gemeente waar onze medewerkers hun bergingsauto parkeren, dienen zij een belangrijk maarschappelijk belang.

Om snel ter plaatse te kunnen zijn is het nodig dat onze medewerkers ook snel vanuit huis kunnen vertrekken als zij een melding krijgen. Dit lukt alleen als de bergingswagen in de buurt van de woning geparkeerd staat. Onze medewerkers doen er alles aan om zo min mogelijk overlast te veroorzaken en zullen altijd proberen te parkeren op een plek in de omgeving van hun woning waar er geen aanstoot wordt genomen aan het parkeren. In de meeste gevallen is er ook overleg met de directe buren om te kijken wat de meest gunstige plek is om het bergingsvoertuig neer te zetten.

Ervaar je parkeeroverlast van een bergingsauto? Kom je er in het gesprek met de chauffeur niet uit? Wij gaan graag het gesprek met je aan om tot een oplossing te komen. Laat je telefoonnummer achter, dan nemen we contact met je op.

Contact opnemen

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.