• Takelwagens

Wie is Bergnet?

Autohulpdienst Bergnet BV is opgericht in 2002 en heeft vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad. Vanuit deze vestigingen verzorgt Bergnet 24/7 berging-, pechhulp en transportwerkzaamheden aan/van vrachtwagens en personenauto's in groot Amsterdam, 't Gooi, Flevoland en regio Amersfoort.

Bergnet is inmiddels één van de grotere autohulpdiensten van Nederland. Dagelijks worden tussen de 25 en 35 hulpverleningsvoertuigen ingezet voor onze opdrachtgevers; alarmcentrales, overheid, dealers, fleetowners en particulieren.

Bergnet is ook sterk in autotransport. Eén, tien of honderd auto's, Overdekt transport en transport van vrachtwagens. Dit transport wordt gecoördineerd en uitgevoerd door Smink Autotransport in Amersfoort. Smink Autotransport is onderdeel van Bergnet.

Met een team van ca. 100 enthousiaste medewerkers bouwt Bergnet 24/7 aan een solide organisatie. Bergnet groeit! Wilt u onze organisatie komen versterken? Bekijk onze vacatures.

De directie wordt gevoerd door Nicole en Sander Vlaar, oprichters en eigenaren van Bergnet BV.

Sander Vlaar
Nicole Vlaar

Persvoorlichting

Bent u journalist/lid van de pers en wilt u in contact komen met een woordvoerder van de communicatieafdeling van Bergnet? Dan kunt u telefonisch (0900-0393) of per e-mail contact opnemen met Sander Vlaar, directeur en aanspreekpunt over de marketing en communciatie van Bergnet.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Contact

Visie

Mobiliteit is mensenwerk. Technische problemen en oplossingen zullen met nieuwe technieken veranderen. De behoefte van mensen om mobiel te blijven zal blijven.

Missie

Bergnet wil de meest professionele autohulpdienst in Nederland zijn. Hierbij hoort een continue streven naar verbetering van alle facetten van het autohulpdienstvak. Ook wil Bergnet de voorkeurs autohulpdienst zijn om zowel mee als voor te werken.

Ambitie

Brand awareness bij elke automobilist in Nederland.

Vacatures

Bergnet is op zoek naar:

Senior HR medewerker

Blaricum

Assistent planner / centralist meldkamer (starter)

Amsterdam Zuidoost

Pechhulpmonteur Groot Amsterdam
Bergingschauffeur Groot Amsterdam
Terreinmeester Amsterdam Zuidoost
Bergingschauffeur (oproep) Amsterdam, Almere, Blaricum