Autotransport van A naar B

HomeAutotransportOnze hulp met autotransport

Onze hulp met autotransport*

Snel ter plaatse

Wij doen ons uiterste best om binnen een half uur bij u ter plaatse te zijn. Afhankelijk van de drukte in het verkeer en het tijdstip van de dag (spits) kan dit soms langer duren. Schroom niet om ons te bellen als u het lang vindt duren.

Wat voor een transport voertuig

Wij komen altijd met een multi functioneel voertuig. (zie foto boven) Met dit voertuig kunnen wij uw auto en tot 5 personen vervoeren. De auto wordt bestuurd door een vriendelijke gekwalificeerde chauffeur. Onze chauffeur zet uw auto stevig vast.

Waar gaan wij naartoe

Afhankelijk van de opdracht rijden wij rechtstreeks naar de plaats van bestemming. Wij brengen uw auto bij een garagedealer en zetten u thuis af. Ook kan het zijn dat de opdracht is om uw auto veilig te stellen op een van onze vestingen en u op een van onze vestigingen een vervangauto mee te geven. In dit geval wordt uw auto vaak een volgende dag afgeleverd bij de gewenst garage-dealer.

Vervangauto op een van onze vestigingen

Bergnet is gevestigd in Almere, Amersfoort, Amsterdam Zuidoost, Blaricum, Haarlem en Lelystad. Als u op één van onze vestigingen een vervangauto krijgt staat daar eventueel ook een kopje koffie of thee voor u klaar en kunt u gebruik maken van een toilet.

Transport van uw auto de volgende dag

Wanneer wij uw auto hebben veilig gesteld en u uw reis vervolgt met een vervangauto wordt uw auto in de meeste gevallen de volgende dag afgeleverd bij de garage-dealer. De kans bestaat dat Bergnet niet het transport de volgende dag zelf verricht. In veel gevallen wordt uw auto door een andere transporteur bij ons afgehaald.

*Onze uitleg is voor >99% van toepassing maar blijft indicatief. U kunt geen rechten ontlenen aan deze uitleg.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.