• Autotransport

    Laat ons uw auto transporteren

Autotransport online offerte
 

Gelijk weten wat een transport kost?
Wilt u uw auto laten transporteren? Wij geven u online direct een prijsopgave voor het transport van uw auto binnen Nederland. De auto dient op verhard terrein te staan en rol- en stuurbaar te zijn. Het bedrag wat wij opgeven is voor een opdracht die 5 dagen planbaar is. Dit houdt in dat wij 5 dagen de gelegenheid willen hebben om zelf te bepalen wanneer wij de auto zullen transporteren. Wij geven ook een prijsopgave voor als u direct uw auto wil laten transporteren als u bijvoorbeeld met pech staat. De tarieven die wij opgeven gelden alleen op weekdagen tussen 8:00u en 18:00u 

Bel voor mogelijk combinatie voordeel
De kans bestaat dat wij het transport van uw auto kunnen combineren. Als dit zo is dan profiteert u mee! Bel 0900-0393 en informeer!

Wilt u uw auto laten transporteren?
Bergnet transporteert al jaren voor diverse opdrachtgevers de meest uiteenlopende voertuigen. Bergnet beschikt over diverse autotransporters en autoambulances die geschik zijn voor transport van vrachtwagens en personenauto's.  Dit kan variëren van het transport van een willekeurige leaseauto tot een heftruck of veegmachine.

Autoambulance huren | oprijwagen huren?
Een auto laten transporteren kan bij ons vaak verrassend voordelig. Informeer naar de combinatie mogelijkheden van het transport van uw auto. Denk voor u een autoambulance of oprijwagen huurt ook na over de verborgen kosten zoals de eigen tijd, het brandstof verbruik en de verzekering tijdens transport. Bel 0900-0393 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Smink Autotransport

Smink Autotransport is onderdeel van Bergnet en is gespecialiseerd in autotransport in alle soorten en maten.

Exclusieve auto's
Smink Autotransport is specialist wanneer het gaat om transport van exclusieve auto's. Uw auto wordt met veel zorg getransporteerd. Of het nu gaat om een raceauto met extreem weining bodemspeling of om een klassieker die kwestbaarder is dan de hedendaagse auto's. Uw "heilige koe" wordt met de meeste zorg geladen en weer gelost. 

Gesloten autotransport
Wilt u uw auto('s) overdekt getransporteerd hebben? Smink transport heeft diverse gesloten autotrailers/racetrailers in haar vloot om auto's, die niet open getransporteerd kunnen of mogen worden, te transporteren.

Afwijkend transport
Heeft u een hoogwerker, een veegauto of een aanhangwagen/dieplader die getransporteerd moet worden? Ook dit is geen probleem voor ons.