• Hulp bij autopech

    Dag in, Dag uit. Bergnet helpt!

Sleutel in auto, deur op slot

Ligt uw sleutel nú in uw auto en is de deur op slot?
Bel de pechhulplijn 0900-0393 of gebruik de online Pechhulp App om direct hulp in te schakelen bij het openmaken van uw auto.

Bergnet kan u 24/7 helpen met het open maken van uw auto.

Auto op slot sleutel erin

Het gebeurt in een onbewaakt ogenblik. U staat met uw boodschappen in uw handen en doet uw autoportier dicht en uw sleutels zitten nog in het contact of liggen in de kofferbak. Hoe krijgt u uw auto weer open?
Bergnet is specialist als het gaat om het open maken van auto's zonder sleutel. Alle hulpverleningsvoertuigen van Bergnet zijn uitgerust met gereedschap om auto's zonder schade open te maken.

Wat als Bergnet mijn deur niet openkrijgt?

Er zijn natuurlijk auto's die enkel te openen zijn met de sleutel. Hoewel Bergnet beschikt over gevanceerde "lopersets" blijven er altijd auto's die niet open te krijgen zijn of waarbij het risico op schade te groot is. In deze gevallen kunnen wij verzorgen dat uw auto bij een garage wordt afgeleverd. 

Telefonisch kunnen wij meestal al wel aangeven of wij en auto zullen open krijgen of niet. Bel gerust, 0900-0393.

Wat kan ik zelf doen?

Laat een reservesleutel maken voor gevallen als deze. Mocht u niet in de buurt zijn van de reservesleutel zit er helaas niks anders op dan Bergnet te bellen om schadeloos uw deur open te krijgen. 

 

Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Wij helpen u graag!

(zaterdag 23 september 2017 20:23)