Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp nodig bij Amsterdam RAI? Bergnet Helpt!

Net een congres of beurs gehad en wil uw auto niet starten? Bergnet biedt 24/7 hulp bij pech. Bel 0900-0393 of maak gebruik van onze online Pechhulp App. Bij Bergnet gaat u géén contract of lidmaatschap aan maar betaalt u een vast bedrag per opdracht. Betalen kan online, cash en in een enkele auto met PIN. Vanuit onze vestiging in Amsterdam Zuidoost kunnen wij vrijwel altijd met 30 minuten bij u ter plaatse zijn.

Directe en efficiënte pechhulp

Indien wij uw auto niet kunnen repareren krijgt u van ons zonder meerkosten een transport aangeboden van 25 kilometer vanaf uw strandingslocatie!

Meer dan tienduizend keer per jaar helpt Bergnet mensen met autopech. Voorbeelden hiervan zijn: een auto die niet start, een lege accu, een lekke band, mensen die verkeerd getankt hebben of mensen die hun autosleutel in de auto hebben laten liggen.

Pechhulp van Bergnet

Onze hulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met een uitgebreide toolkit om de meest voorkomende pechoorzaken te verhelpen. Kunnen wij uw auto niet ter plekke repareren? Afhankelijk van hoe de hulp tot stand is gekomen brengen wij uw auto naar de (merk)dealer of garage van uw voorkeur. Dit kan direct, maar ook kunnen wij uw auto veilig stellen op één van onze eigen locaties totdat u weet naar welke garage of dealer wij uw auto mogen brengen.

 

Over Amsterdam RAI

Elk jaar worden er in Amsterdam RAI ongeveer 50 internationale congressen en 70 beurzen gehouden. De RAI heeft een totale oppervlakte van 106.500 m² en is voorzien van 64 congres- en vergaderzalen. Het complex telt 11 hallen. De grootste evenementenhal biedt plaats aan 12.900 zitplaatsen. Jaarlijks worden er rond de duizend evenementen georganiseerd in het RAI-complex. In totaal komen er elk jaar ongeveer anderhalf miljoen bezoekers. Het complex ligt bij de zuidelijke Ringweg van Amsterdam (A10) en ligt naast een trein- en metrostation, Station Amsterdam RAI. De RAI is voorts bereikbaar met tramlijn 4. In 2017 zal volgens de huidige planning metrostation Europaplein als onderdeel van de Noord/Zuid-lijn worden geopend.