Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Staat u met autopech in Hoofddorp? Bergnet biedt pechhulp!

Bent u op vrijdag naar de markt geweest op het burgemeester Stamplein in Hoofddorp en komt u terug bij uw auto aangekomen tot de ontdekking dat u uw lichten heeft laten branden. Of zit u net even lekker na een middagje vliegtuig spotten bij de Mc Donalds in Hoofddorp en ziet u als u in uw auto stapt nog net dat u een lekke band heeft? Juist in dit soort gevallen komt de hulp van Bergnet goed van pas. Maar, ook met andere soorten autopech weet Bergnet raad.

Bel 0900-0393 of maak gebruik van de Pechhulp App om online hulp in te schakelen. Bergnet helpt voor een vast bedrag per opdracht. Vanuit vestigingen in Haarlem en Amsterdam Zuidoost hebben wij altijd snel een medewerker bij u ter plaatse. 

Pechhulp in de buurt van Hoofddorp

Zelfs zonder verzekering, mobiliteitsgarantie of abonnement helpt Bergnet u snel op weg. Mocht uw auto sleephulp nodig hebben dan is dat geen enkel punt. De sleepdiensten van Bergnet slepen uw auto naar uw huis of naar onze dichtstbijzijnde garage. Bel Bergnet op 0900-0393.

Bergnet pechhulp service

Onze monteurs zijn vaak binnen een half uur ter plekke. Wij laten u nooit lang wachten. Mocht u nou tevergeefs niet contant kunnen betalen? Dan is dat geen enkel probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om conant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. Met Bergnet staat u nooit stil.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Hoofddorp

Hoofddorp ligt in de provincie Noord-Holland en is de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. Hoofddorp heeft 73.442 inwoners (2012). Het centrum van Hoofddorp ligt rond het Marktplein, Beursplein. Vanwege de geluidsdruk van Schiphol is het voor Hoofddorp niet mogelijk om richting het oosten te groeien. Hierdoor ligt het winkelcentrum niet in het centrum maar aan de oostkant van Hoofddorp.  Grote winkelketens als H&M, The Sting, Saturn en Primark hebben hier een vestiging.