Pechhulp zonder abonnement
175,-

Nu pechhulp nodig?

  • In regio's groot-Amsterdam, Haarlem, Flevoland, 't Gooi, Amersfoort.
  • Pechhulp niet geslaagd? dan recht op transport binnen 20 km.
  • Betaal per keer, lidmaatschap niet nodig.
Bel nu 088-888 11 00
24/7 persoonlijk contact - standaard tarief
Online pechhulp regelen Online pechhulp regelen
vandaag is: zondag 3 maart 2024 23:35

Waarom kiezen voor Bergnet?

  • Geen pech, geen kosten
  • Pechhulp zonder abonnement
  • 24/7 Persoonlijk contact

HomeAutopechAuto defect

Auto defect?

Is uw auto ermee gestopt? Wil de auto niet meer starten of is hij er tijdens het rijden mee opgehouden? Veel mensen vallen terug op de hulp van de ANWB. Maar wat als u hulp bij pech niet heeft geregeld? In Flevoland, groot Amsterdam, regio Kennemerland, Schiphol, 't Gooi en Amersfoort en omstreken kunt u een beroep doen op de pechhulp van Bergnet.

Betaal per keer bij een defect aan uw auto!

Statistisch gezien is het helemaal niet interessant om jezelf te verzekeren tegen autopech of om een lidmaatschap aan te gaan. Hoe vaak heb je immers pech en wat kost kost hulp ter plaatse? Vroeger was dit misschien onhandig want hoe vond je iemand die jou kon helpen. Tegenwoordig Google je pechhulp met de plaats waar je staat en je vindt bijna altijd wel een hulpdienst die kan helpen. Zo heeft u deze pagina waarschijnlijk ook gevonden.

Bij Bergnet betaalt u een vast bedrag per opdracht afhankelijk van de dag en het tijdstip is dit  € 150,- of € 175,- (op feestdagen € 175,-). Doorgaans zijn wij met ca. 30 minuten ter plaatse en in ongeveer 70% van de gevallen weten wij de pech te (nood)repareren. Krijgen wij het niet voor elkaar om het defect aan uw auto te maken dan krijgt u zonder meerkosten een transport van 25 kilometer aangeboden vanaf de strandingslocatie. Wilt u verder dan kan dat ook afhankelijk van de dag en het tijdstip kost dit € 3,- of € 4,- per kilometer.

In een aantal van onze auto's kunt u pinnen.

Geen geld of betaalmiddel bij u? Geen probleem!

Wij bieden de mogelijkheid om online te betalen. Als u zelf niet de mogelijkheid heeft om te betalen maar iemand anders in uw omgeving wel dan kunnen wij eenvoudig een zogenaamde betaal link mailen naar de persoon die voor u kan betalen. Wij sturen een mail met een link naar onze betaalomgeving met het betreffende bedrag. Vervolgens kan met met behulp van iDEAL betaald worden. Wij accepteren Visa en Mastercard, maar ook PayPal-betalingen.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.