Veelgestelde vragen autoberging
Bergnet bergingsbedrijf

HomeAutobergingAlles over autobergingHeb ik altijd recht op een vervangauto?

Heb ik altijd recht op een vervangauto?

Of je recht hebt op een vervangende auto om je weg te kunnen vervolgen, is afhankelijk van de voorwaarden van jouw verzekeringspolis of het leasecontract. Daarin lees je of je wel of geen recht op vervangend vervoer hebt. Neem voor meer informatie contact op met je verzekerings- of leasemaatschappij.

Als je recht hebt op een vervangauto

Wanneer je recht hebt op vervangend vervoer dan kunnen wij dit in de meeste gevallen voor je regelen. Op onze vestigingen staan verschillende categorieën huurauto's klaar.

Indien je recht hebt op een gelijkwaardige vervangauto maar deze is niet voorhanden, dan wordt dit in een later stadium voor je geregeld. De vervangauto die je bij ons krijgt is om te zorgen dat je direct weer mobiel bent.

Vervangauto bij het schadebedrijf

Het kan zijn dat je recht hebt op een vervangauto bij het schadeherstelbedrijf, tijdens de duur van de reparatie. Je krijgt in de meeste gevallen pas een vervangauto bij het schadebedrijf als jouw auto daar staat om gerepareerd te worden. Indien jouw auto total loss is krijg je geen vervangauto van het schadebedrijf. De inzet van de vervangauto bij het schadebedrijf wordt niet door Bergnet geregeld.

Heb je vragen over vervangend vervoer? Bel Bergnet: 088-888 11 00 (standaard tarief), 24/7 persoonlijk contact.

Alles over vervangend vervoer

Andere veelgestelde vragen

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.