Veelgestelde vragen autoberging
Bergnet autohulpdienst

Home > Autoberging > Alles over autoberging > Heb ik altijd recht op een vervangauto?

Heb ik altijd recht op een vervangauto?

Of u recht heeft op een vervangende auto om uw weg te kunnen vervolgen, is afhankelijk van de voorwaarden van uw pech-/ verzekeringspolis of het leasecontract. Daarin leest u of u wel of geen recht op vervangend vervoer heeft. Neem voor meer informatie contact op met uw verzekerings- of leasemaatschappij.

Als u recht heeft op een vervangauto

Wanneer u recht heeft op vervangend vervoer dan kunnen wij dit in de meeste gevallen voor u regelen. Op onze vestigingen staan verschillende categorieën huurauto's klaar.

Indien u recht heeft op een gelijkwaardige vervangauto maar deze is niet voor handen, dan wordt dit in een later stadium voor u geregeld. De vervangauto die u bij ons krijgt is om te zorgen dat u direct weer mobiel bent.

Vervangauto bij het schadebedrijf

Het kan zijn dat u recht heeft op een vervangauto bij het schadebedrijf, tijdens de duur van de reparatie. U krijgt in de meeste gevallen pas een vervangauto bij het schadebedrijf als uw auto daar staat om gerepareerd te worden. Indien uw auto total loss is krijgt u geen vervangauto van het schadebedrijf. De inzet van de vervangauto bij het schadebedrijf wordt niet door Bergnet geregeld.

Heeft u vragen over vervangend vervoer? Bel Bergnet: 0900-0393 (20 cent per gesprek), 24/7 persoonlijk contact.

Alles over vervangend vervoer

Andere veelgestelde vragen

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 0900-0393
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.