• Hulp bij autopech

    Dag in, Dag uit. Bergnet helpt!

Pechhulp concept voor de dealer en het garagebedrijf

U herkent het vast wel, alle monteurs in de werkplaats zijn druk en een trouwe klant belt dat hij/zij met autopech staat. Of u kunt komen helpen?

Speciaal voor deze gevallen heeft Bergnet een helder dealer concept uitgewerkt met vaste tarieven. U kunt ons inschakelen om pechhulp te verlenen of om de auto van uw klant op te halen.

U kunt incidenteel gebruik van onze diensten maken, maar ook bestaat de mogelijkheid dat wij u meer structureel assisteren bij uw nooddienst. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om overdag zelf de regie te houden en buiten uw openingstijden automatisch Bergnet in te schakelen. Er zijn verschillende scenario's mogelijk. Ook het regelen van vervangend vervoer behoort tot de mogelijkheden.

Nooddienst app voor de dealer in uw eigen huisstijl

Wilt u uw (potentiële) klanten ook buiten openingstijden optimaal bedienen? Met de dealer app van Bergnet bieden wij u de mogelijkheid om online, volledig in look & feel van het dealer- garagebedrijf nooddienst te verlenen. Via bijgaande link kunt u een demo van de Dealer app bekijken. (bekijk deze link met uw smartphone)

Wilt u meer weten van de Dealer app van Bergnet? Graag maken wij een afspraak om de voordelen van deze (web)app toe te lichten. Neem contact met ons op via 0900-0393 of via ons contactformulier.

Vanuit onze vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum en Lelystad helpen wij met pech op de snelweg en in de volgende plaatsen:

Aalsmeer, Abcoude, Achterveld, Almere, Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort, Ankeveen, Baambrugge, Baarn, Barneveld, Biddinghuizen, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Bussum, Diemen, Driemond, Duivendrecht, Dronten, Eembrugge,Eemnes, ’s-Gaveland, Hilversum, Hoevelaken, Hoogland, Huizen, Kootwijkerbroek, Kudelstaart, De Kwakel, Lage Vuursche, Laren, Leusden, Lelystad, Loenersloot Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nes aan de Amstel, Nigtevecht, Nijkerk, Nijkerkerveen, Soest, Soesterberg, Swifterbant, Vinkeveen, Voorthuizen, Weesp, Zeewolde.