• Wegsleepregeling

    Wegsleepregeling

  • Inbeslagname

    Inbeslagname

Inbeslagname van auto's

Werkt u voor een incassobeurau of gerechtsdeurwaarderkantoor?

Bergnet assisteert gerechtsdeurwaarders, incassobureaus en de belastingdienst bij het in beslag nemen van auto’s en boten. Gemiddeld kunnen wij in groot Amsterdam, 't Gooi, Flevoland en regio Amersfoort zelf met ca. 30 minuten ter plaatse zijn om een auto of boot fysiek inbeslag te nemen. Buiten deze regio schakelen wij partners in.

Ook het stallen van voertuigen, caravans of boten behoort tot de mogelijkheden. De voertuigen staan binnen of buiten op een afgesloten terrein met camera toezicht. Wilt u tussentijds weten wat de status is van een inbeslag genomen voertuig? Met één druk op de knop kunnen wij u overzichten verstrekken welke voertuigen bij ons gestald staan, wie opdracht heeft gegeven en hoelang deze auto's er al staan.

Wanneer de voertuigen verkocht moeten worden kunnen zij ook bij Bergnet worden geveild. Wilt u de auto's die u inbeslag heeft genomen ook veilen bij Bergnet? Twee keer per maand veilt de belastingdienst auto’s op de vestiging van Bergnet in Amsterdam. Maak gebruik van het aantal opkopers dat naar de belastingdienst veilingen komt en veil uw auto's na de belastingdienst. Door het aanwezige aantal opkopers krijgt u gegarandeerd een marktconform bod en kan u nooit worden verweten dat de betreffende auto voor te weinig geld is verkocht.

Wilt u bij een veiling aanwezig zijn? Volg de website van de belastingdienst voor de veilingdagen en de kavels die worden geveild.

 

Boot in beslag nemen? 

Bergnet neemt ook boten in beslag als dit nodig is. De boten kunnen uit het water worden getakeld of over het water op sleep worden genomen. Zie ook "spookboten"

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Contact

Vanuit onze vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum en Lelystad kunnen wij assisteren bij het inbeslag nemen van voertuigen in de volgende plaatsen.

Aalsmeer, Abcoude, Achterveld, Almere, Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort, Ankeveen, Baambrugge, Baarn, Barneveld, Biddinghuizen, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Bussum, Diemen, Driemond, Duivendrecht, Dronten, Eembrugge,Eemnes, ’s-Gaveland, Hilversum, Hoevelaken, Hoogland, Huizen, Kootwijkerbroek, Kudelstaart, De Kwakel, Lage Vuursche, Laren, Leusden, Lelystad, Loenersloot Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nes aan de Amstel, Nigtevecht, Nijkerk, Nijkerkerveen, Soest, Soesterberg, Swifterbant, Vinkeveen, Voorthuizen, Weesp, Zeewolde.