Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Heeft u nú pechhulp nodig in Zandvoort? Bergnet Helpt!

Staat u nu met autopech in Zandvoort? Bel Bergnet 0900-0393 voor hulp bij pech of gebruik de online Pechhulp App.

  • Bergnet helpt 24/7 bij pech onderweg.
  • Eenmalig contant betalen, online of met PIN.
  • Geen contract.
  • Geen lidmaatschap.
     

Pechhulp in en rondom Zandvoort

Zandvoort, dé plek om lekker uit te waaien of te zonnebaden.
Stelt u zich eens voor: na een heerlijke dag strandplezier in Zandvoort komt u terug bij uw auto. U klopt het zand uit uw schoenen, stapt in en rijdt weg. U heeft het parkeerterrein bij het Watertorenplein nog maar net achter u gelaten, of u hoort een raar geluid. U zet uw auto half op de stoep en gaat kijken: een lekke band! Het plezier van een dagje Zandvoort komt abrupt tot een einde.
 

Direct gebruik maken van Bergnet

Meteen belt u met Bergnet, de autohulpdienst die ménsen helpt. Het telefoonnummer 0900-0393 wordt snel opgenomen, u hoort dat de autoberger met zijn gele trucks binnen een half uur in Zandvoort kan zijn. U geeft door dat u van de gelegenheid gebruik maakt om nog even het centrum van Zandvoort in te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. U zet uw auto in een parkeerhaven en loopt snel even naar de Kerkstraat en Kosterstraat voor wat laatste boodschappen en loopt via de Duinstraat terug naar de Hogeweg. Op hetzelfde moment arriveert Bergnet.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Zandvoort

Zandvoort is één van de bekendste en populairste badplaatsen van Nederland. Zodra het strandweer wordt, rijden we met z'n allen naar Zandvoort om te zonnebaden. Maar ook in de herfst en winter is Zandvoort een heerlijke plek om te zijn. Uitwaaien kan je er als de beste. Een wandeling van Bloemendaal aan Zee naar Zandvoort, over het strand, is voor veel mensen een geweldige ervaring. Al dan niet met een tussenstop in strandpaviljoen Parnassia.

Zandvoort is natuurlijk ook bekend van het Circuit Park Zandvoort, waar allerlei race-evenementen worden gehouden. Drommen mensen komen af op de brullende motoren en piepende banden. Een leuke dagafsluiting is het bezoeken van een terrasje en het kopen van een souvenir in het gezellige centrum van Zandvoort.