Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Autopech omgeving Soest

Staat u met uw auto langs de A28, N221 of N234 ter hoogte van Soest? Bel dan Bergnet op 0900-0393 voor pechhulp. Onze monteurs zijn vaak binnen 30 minuten ter plekke en helpen u snel weer op weg. Ook kunt u gebruik maken van onze handig Pechhulp App.

Pechhulp in Soest

Bent u een dagje naar de Soester Duinen of naar een ander gebied in de Utrechtse heuvelrug geweest om even uit te waaien, maar heeft uw auto het helaas begeven? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Ook voor kleine dingen als een lekke band of lege accu kunt u ons bereiken. 

Bergnet verzorgingsgebied

De vestigingen van Bergnet van bevinden zich in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad. Op die manier kunnen onze gekwalificeerde monteurs zo snel mogelijk bij u zijn. Als u wilt weten waar de monteur zich bevindt, als u het te lang vindt duren, kunt u ons bellen op 0900-0393 en vertellen wij u precies waar de monteur is.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Soest

De plaats en gemeente Soest ligt in de provincie Utrecht. In Soest staat de grootste mammoetboom van heel Utrecht en is de moeite waard om naar te komen kijken. Het natuurgebied rondom Soest wordt veel gebruik voor militaire trainingsdoeleinden, maar er kan ook heerlijk gewandeld worden.