Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Staat u nú met autopech op luchthaven Schiphol? Bergnet biedt pechhulp on demand!
 

Pechhulp nodig op Schiphol? Bel 0900-0393 of maak gebruik van onze online Pechhulp App.
Wij kunnen binnen een half uur op Schiphol zijn.

  • Geen contract
  • Geen lidmaatschap
  • Alleen betalen voor de hulp die u nodig hebt
  • Bergnet helpt. Ook op Schiphol.
     

Pechhulp bij of rondom Schiphol

U komt terug van een heerlijke vakantie of een zakenreis, haalt uw koffer van de bagageband en stapt in uw op Schiphol geparkeerde auto. U steekt de sleutel in het slot en draait hem om. Uw auto start niet. Wat nu?

Mogelijk is de accu van uw auto leeggelopen tijdens zijn verblijf op Schiphol. Of heeft u net bij terugkomst een lekke band opgemerkt? Het is goed om te weten dat u dan de pechhulp van Bergnet kunt inschakelen. Een lidmaatschap heeft u niet nodig, u betaalt eenmalig voor onze pechhulp. Wel zo prettig.
 

Met Bergnet staat u nooit stil

Onze monteurs zijn binnen 30 minuten op locatie. Mocht u nou tevergeefs niet contant kunnen betalen? Dan is dat geen punt, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om conant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. Mede dankzij onze verdeelde ligging door heel Nederland onder andere in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad zijn onze monteurs altijd binnen handbereik.

 

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Schiphol

Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa. Schiphol was in 2013 met 52,6 miljoen passagiers de op drie na drukste luchthaven van Europa, na Heathrow (Londen), Charles de Gaulle (Parijs) en Frankfurt. Atatürk (Istanboel) neemt op deze ranglijst de vijfde positie in en groeit snel.Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer in het zuiden van de provincie Noord-Holland en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, lag eerder het dorp Rijk. De naam "Schiphol" wordt ook gebruikt als plaatsnaam, evenals Schiphol-Oost en Schiphol-Rijk.