Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp nodig in de buurt van Loosdrecht?

Dringend pechhulp nodig in Loosdrecht of omgeving? Aarzel geen moment een maak gebruik van de flexibele pechhulpverlening van Bergnet. Bel 0900-0393 en binnen een half uur is er een monteur bij u ter plaatse om te assisteren bij autopech. Ook heeft Bergnet een handige Pechhulp App. U kunt 24/7 een beroep doen op onze pechhulp.

Pechhulp in Loosdrecht

Wanneer u met autopech langs de weg staat, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. De monteurs van Bergnet zijn vaak binnen een half uur aanwezig om u weer op weg te helpen. Ook als u met een lekke band of lege accu staat, staat Bergnet paraat. Het hele jaar door, 24 uur per dag, trotseren onze dappere monteurs weer en wind om u te helpen.

De pechhulp van Bergnet

De pechhulp van Bergnet is uniek. U kunt te allen tijde een beroep maken op onze assistentie bij autopech. Zelfs als u geen verzekering, mobiliteitsgarantie of lidmaatschap heeft. Bij Bergnet betaalt u namelijk per gegeven opdracht. Betalen kan heel gemakkelijk via pin, per contant of achteraf via internetbankieren.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Loosdrecht

Loosdrecht is een dorp in de pitoreske gemeente Wijdemeren. Het dorp staat veelal bekend als watersportdorp. Op de kaart ligt het ten westen van Hilversum. Vroeger was Loosdrecht onderdeel van de provincie Utrecht, maar na de fusie met Nederhorst den Berg en ’s-Graveland is Loosdrecht onderdeel geworden van Noord-Holland. Het dorp ligt aan de Loosdrechtse Plassen die in de 16e eeuw is ontstaan door turfwinning uit het veengebied.