Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Staat u met autopech in Landsmeer?

Met vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad ligt Bergnet op zeer strategische plekken in Nederland. Op die manier kunnen onze monteurs vaak binnen 30 minuten bij u ter plekke zijn. Zo ook als u in Landsmeer met autopech staat. Voor pechhulp belt u naar 0900-0393 of maakt u gebruik van de Pechhulp App.

Pechhulp nodig in Landsmeer

Heeft u een heerlijke zondag gewandeld in natuurgebied Het Twiske, maar wilt uw auto niet meer starten? Bergnet helpt u graag weer op weg. Ook bij een lekke band of andere problematiek aan uw auto kunt u op ons rekenen.

Verzorgingsgebied Bergnet

Doordat Bergnet twee vestigingen heeft in Noord-Holland kan Bergnet u van dienst zijn in en rondom Landsmeer. Wilt u meer weten over de dienstverlening op het gebied van autopech neem dan een kijkje op de uitgebreide pechhulp-pagina. Onze monteurs zijn vaak binnen een half uur ter plekke. Mocht u nou tevergeefs niet contant kunnen betalen? Dan is dat geen enkel probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om conant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Landsmeer

Landsmeer is een dorp en gemeente in Noord-Holland. Het dorp staat vooral bekend om het natuurgebied Het Twiske. Ook voor biologen is er een zeer belangrijk natuurgebied in de buurt, namelijk het Ilperveld. Hier hebben veel bijzondere diersoorten hun thuis. Deze gemeente telt ongeveer 11.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 26,44 km².

De gemeente Landsmeer maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. De gemeente was in 2012 herhaaldelijk in het nieuws vanwege een bestuurscrisis.