Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp nodig in Lage Vuursche?

Staat u met autopech langs de A1, N221 of N414 ter hoogte van Lage Vuursche in de gemeente Baarn? U kunt te allen tijde rekenen op de pechhulp van Bergnet. Bel naar 0900-0393 voor directe assistentie bij autopech. Ons toegewijde team van monteurs en telefonisten staat 24/7 voor u klaar! Tevens is er een zeer handige Pechhulp App die u kunt gebruiken bij autopech.

Pechhulp A1 Baarn

Heeft u een lekke band of een lege accu? Onze monteurs helpen u graag zo snel mogelijk weer op weg. Stilstaan op de snelweg is namelijk niet een bepaald veilige plek. Vaak zijn onze monteurs al binnen een half uur ter plekke. Dit komt doordat de vestigingen van Bergnet verspreid liggen over heel midden Nederland. De vestigingen zijn te vinden in Amersfoort, Amsterdam, Almere, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

De pechhulpverlening van Bergnet

De pechhulpverlening van Bergnet kenmerkt zich door haar flexibiliteit. Elke dag van het jaar kunt u op onze pechhulp rekenen. Ook heeft u geen lidmaatschap, mobiliteitsgarantie of een verzekering nodig om een beroep te doen op onze assistentie. U betaalt bij ons namelijk alleen wanneer u ons nodig heeft. Betalingen kunt u contant, per pin of via internetbankieren voldoen.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Lage Vuursche

Lage Vuursche is een klein dorpje in de Utrechtse provincie Baarn. Het is een beschermd dorpsgezicht en de bossen rondom het dorp zijn deels eigendom van het Staatsbosbeheer. Het dorp ligt op de welbekende Utrechtse Heuvelrug en aan de rand van de Laagte van Pijnenburg. De Lage Vuursche is, vooral door vele bossen, zeer in trek bij de wandelaars en mensen die even een dagje ertussenuit willen. Ook kunt er perfect een balletje slaan op golfsociëteit de Lage Vuursche