Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp nodig in Kudelstaart?

Heeft u per direct pechhulp nodig in de buurt van Kudelstaart? Bel dan Bergnet op 0900-0393 of gebruik onze handige Pechhulp App. De pechhulpverlening van Bergnet is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze monteurs laten u nooit in de kou staan. Door weer en wind rijden zij door heel midden Nederland heen om u van dienst te zijn.

Pechhulp A9 Aalsmeer

Staat u met autopech op de A4, A5, A9, N196, N201, N231 ter hoogte van Aalsmeer? Het team van Bergnet helpt u graag weer zo snel mogelijk op weg. Ook een lekke band of een lege accu kunnen wij vaak ter plekke voor u oplossen. Doordat de vestigingen van Bergnet verspreid liggen door Nederland kunnen onze monteurs razendsnel ter plekke zijn. Vaak binnen een half uur kunt u een monteur van Bergnet bij u verwachten. De vestigingen zijn te vinden in Amsterdam, Haarlem, Almere, Amersfoort, Blaricum en Lelystad.

Pechhulp van Bergnet

De pechhulpverleners van Bergnet staan altijd voor u klaar. U hoeft geen lidmaatschap af te sluiten om een beroep te doen op de pechhulp van Bergnet, want bij ons betaalt u gewoon per opdracht. Op die manier betaalt u niet meer dan dat u daadwerkelijk nodig heeft. Ook heeft u geen verzekering of mobiliteitsgarantie nodig. Nadat u door ons bent geholpen, kunt u de betaling per pin, contant of via internetbankieren voldoen.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Kudelstaart

Kudelstaart is een dorp met 9000 inwoners in de provincie Noord-Holland. Het is onderdeel van de gemeente Aalsmeer. De belangrijkste verkeersaders in de gemeente Aalsmeer zijn de A4, A5, A9, N196, N201, N231. Voor 1252 heette het dorpje Schonedorp dat voor het eerst schriftelijk werd vermeld in 1238. Het dorp ligt in het landschap dat is ontstaan door veenontginning. Tegenwoordig staat Kudelstaart bekend als watersportplaats doordat het aan de Westeinderplassen ligt