Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Wij helpen u graag!

(zaterdag 23 september 2017 20:23)

Staat u nú met autopech in IJmuiden? Bergnet helpt!

Heeft u pechhulp nodig in IJmuiden? Bergnet biedt 24/7 hulp bij autopech. Bel 0900-0393 of maak gebruik van onze online Pechhulp App. U betaalt bij ons alleen voor de hulp ter plaatse. U hoeft bij ons niet eerst lid te worden. Betalen doet u bij ons online, contant of in een enkele auto met PIN.
 

Autopech rondom Ijmuiden

Bent u gestrand aan de haven van Ijmuiden of staat u met pech aan de A22? Bergnet helpt weer snel op weg. Binnen 30 minuten is een van onze monteurs ter plaatse. Mocht u niet contant kunnen betalen? Geen probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om te pinnen of zelfs ter plekke via internetbankieren te betalen. Indien het probleem niet direct te verhelpen is, brengt bergnet uw auto naar de dichtsbijzijnde garage. Bel bergnet voor directe pechhulp zonder verdere verplichtingen. 

Directe en efficiënte pechhulp

Indien wij uw auto niet kunnen repareren krijgt u van ons zonder meerkosten een transport aangeboden van 25 kilometer vanaf uw strandingslocatie!

Meer dan tienduizend keer per jaar helpt Bergnet mensen met autopech. Voorbeelden hiervan zijn: een auto die niet start, een lege accu, een lekke band, mensen die verkeerd getankt hebben of mensen die hun autosleutel in de auto hebben laten liggen.

Pechhulp van Bergnet

Onze hulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met een uitgebreide toolkit om de meest voorkomende pechoorzaken te verhelpen. Kunnen wij uw auto niet ter plekke repareren? Afhankelijk van hoe de hulp tot stand is gekomen brengen wij uw auto naar de (merk)dealer of garage van uw voorkeur. Dit kan direct, maar ook kunnen wij uw auto veilig stellen op één van onze eigen locaties totdat u weet naar welke garage of dealer wij uw auto mogen brengen.

 

Over IJmuiden

IJmuiden is een havenstad in de gemeente Velsen, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het Noordzeekanaal is daar via de sluizen met de Noordzee verbonden. In de havenmond ligt het Forteiland, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. IJmuiden heeft vier havens, de Vissershaven (lettercode van de schepen IJM) en een visafslag, de haringhaven, de IJmondhaven en Seaport Marina IJmuiden, een haven voor de recreatievaart. IJmuiden is hiermee de derde haven van het land. Alleen de havens van Rotterdam en Amsterdam zijn groter. IJmuiden is tevens de grootste vissershaven van Nederland. Vanuit de vissershaven van IJmuiden vaart ook een veerboot ofwel ferry op Newcastle.