Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp Huizen

Heeft u net een uitstapje in Huizen achter de rug, ziet u tot uw verbazing dat u een lekke band heeft. Typisch een geval voor Bergnet. Een lekke band, lege accu of verkeerde benzine in de tank zijn veel voorkomende mankementen. Bergnet zorgt er voor dat u uw weg binnen een mum van tijd kunt vervolgen. Zelfs zonder abonnement, lidmaatschap of wegenwacht service komt Bergnet u uit de brand helpen. Bel 0900-0393 voor directe pechhulp. Of maak gebruik van de Pechhulp App van Bergnet.


Autopech rondom Huizen

Bij Bergnet staat excellente service en hoge kwaliteit hoog in het vandaal. Onze monteurs zijn expert in hun vak en helpen u snel uw weg te vervolgen. Indien het niet mogelijk is om het probleem ter plekke te verhelpen, sleept onze monteur uw auto naar de dichtstbijzijnde garage  Door gebruik te maken van de pechhulp service van Bergnet zit u nergens aan vast, geen onverwachtse kosten achteraf. U betaalt alleen voor de uitgevoerde werkzaamheden. Bel 0900-0393.


Pechhulp van Bergnet

Als u in de omgeving van Huizen gestrand bent, is de dichtstbijzijnde monteur binnen 30 minuten op uw pech locatie aanwezig. Wij accepteren naast contanten of cash ook PIN, Mastercard of Visa. Mocht u niet kunnen voldoen aan deze betalingsmogelijkheden dan kunnen wij een uitzondering maken en u ter plekke een betalingslink voor internetbankieren sturen. Onze vestigingen door heel Nederland  liggen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Huizen

Huizen is een plaats en gemeente gelegen aan de A1 tussen Amsterdam en Amersfoort. De gemeente Huizen bestaat uit kleine karakteristieke dorpen als bovenmaat, Huizerhoogt en Bikbergen. Door de ligging aan het Gooimeer zijn er veel bezienswaardigheden gericht op scheepsvaart en havens. Zoals het Nautische kwartier, de Huizer botters en de Botterwerf en het Museum Schoutenhuis.