Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Heeft u nu pechhulp nodig in Hilversum? Bergnet Helpt!

Staat u nú met autopech in Hilversum? Bel de Bergnet pechhulplijn 0900-0393 of gebruik de online Pechhulp App.

Voorbeeld: u heeft nog even snel wat boodschappen gedaan in de Hilvertshof, komt terug bij uw auto en ontdekt dat u een lekke band heeft. Natuurlijk heeft u een autokrik en reservewiel in de kofferbak liggen, maar u bent er niet op gekleed om de lekke band zelf te vervangen. 
 

Pech in de buurt van Hilversum

Gelukkig helpt Bergnet bij autopech, ook in Hilversum. Vanuit onze vestiging in Blaricum kunnen we meestal binnen een half uurtje in Hilversum zijn. Wij helpen u graag weer op weg. Zonder contract of lidmaatschap, u betaalt eenmalig voor onze pechhulp.

Pechhulp van Bergnet

Onze monteurs zijn vaak binnen een half uur ter plekke. Wij laten u nooit lang wachten. Mocht u nou tevergeefs niet contant kunnen betalen? Dan is dat geen enkel probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om conant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. Mede dankzij onze verdeelde ligging door heel Nederland onder andere in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad zijn onze monteurs altijd binnen handbereik.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Hilversum

Hilversum is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland en de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.

De gemeente Hilversum heeft 86.795 inwoners (1 mei 2014, bron: CBS) op een oppervlakte van 46,19 km² (waarvan 0,21 km² water). De gemeente daalde in de 20ste eeuw sterk in inwonertal, van 100.000 in 1958 tot minder dan 80.000 in 1999 (bron: CBS). De gemeente duidde zichzelf ook aan als 'tuinstad' vanwege de vele tuinen, en vanwege het relatief grote aantal villa's, als 'villadorp'.