Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Autopech in Duivendrecht

Verkeerd getankt, lege accu of een lekke band in Duivendrecht? Bergnet schiet u graag te hulp. Vanuit onze vestiging in Amsterdam kunnen onze monteurs snel ter plekke zijn om bijvoorbeeld starthulp te verlenen. Schroom niet en bel naar 0900-0393 of gebruik de Pechhulp App.

Pechhulp omgeving Duivendrecht

Autopech na een dagje shoppen in Amsterdam of heeft u de welbekende Bordjesroute gevolgd door Duivendrecht gevolgd? Bergnet helpt u graag snel weer op weg, zodat uw dagje uit niet wordt verpest door pech. Of u nu een lekke band, lege accu of andere motorische problemen heeft. Bergnet helpt u weer op weg. Binnen 30 minuten is een van onze specialisten op de pech locatie aanwezig. 

Vestigingen Bergnet

De vestigingen van Bergnet liggen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad. Door de strategische ligging van onze vestigingen kunnen onze monteurs vaak binnen 30 minuten aanwezig zijn om u op weg te helpen.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Duivendrecht

Duivendrecht is een dorp in de gemeente Ouder-Amstel en ligt in Noord-Holland. Het dorp ligt tussen Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuidoost en Diemen in. De Sint-Urbanuskerk en de lange Rijksstraatweg zijn de historische elementen van het dorp. Helaas zijn de meeste boerderijen inmiddels verdwenen. Twee boerderijen zijn sinds 2003 uitgeroepen tot rijksmonumenten, namelijk Sophia’s Hoeve en de Anthoniushoeve.