Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Lege accu in Diemen?

Is uw accu veroudert en wilt uw auto niet meer starten? De monteurs van Bergnet zijn zeer bekwaam en helpen u graag weer op weg. Voor pechhulp kunt u bellen naar 0900-0393 of gebruik maken van de Pechhulp App van Bergnet.

Autopech in Diemen

Heeft u een dag doorgebracht in Amsterdam, maar stopt uw auto ermee op de A1 of A10 in de buurt van Diemen? Bergnet schiet u te allen tijde te hulp als u hulp nodig heeft met uw auto. Ook wanneer u geen mobiliteitsgarantie, verzekering of lidmaatschap bij een pechhulpdienst heeft. Voor de kleinste dingen als een lekke band of als u sleutel nog in de auto zit, kunt u de hulp van Bergnet inschakelen. 

Locaties Bergnet

Bergnet heeft zes vestigingen in Nederland liggen. Op deze manier kunnen onze monteurs vaak binnen 30 minuten zijn om te helpen. Wij zijn te vinden in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Diemen

Diemen is een plaats en gemeente in Noord-Holland en ligt ten oosten van Duivendrecht. Veel mensen vanuit Diemen werken in Amsterdam. Ten noorden van de gemeente ligt het IJmeer. De naam Diemen vindt zijn oorsprong in het riviertje de Diem die een verbinding vormde met de ruige Zuiderzee.