Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp in Bussum

Staat u met autopech in Bussum? Bergnet staat 24 uur per dag, elke dag van de week voor u klaar. Bel naar 0900-0393 voor assistentie bij pech. Ook zonder mobiliteitsgarantie, verzekering of lidmaatschap wordt u door ons geholpen. Tevens kunt u gebruik maken van onze Pechhulp App.
 

Lekke band in Bussum

Staat u nu in of in de buurt van Bussum met een lekke band? Onze monteurs kunnen u vaak ter plekke helpen als het aankomt op kleine problemen als een lekke band, lege accu of een portier die niet open wil. Als er een probleem is wat niet ter plekke kan worden gerepareerd wordt uw auto meegenomen naar de dichtstbijzijnde vestiging van Bergnet of uw garage naar keuze.
 

Pechhulp binnen 30 minuten

Door de zes strategisch gelegen vestigingen van Bergnet in Nederland kunnen onze monteurs vaak al binnen 30 minuten bij u zijn. De vestigingen zijn te vinden in Amersfoort, Almere, Amsterdam, Haarlem, Lelystad en Blaricum.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Contact

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Heeft u ervaringen met Bergnet? Lees de reviews en beoordeel zelf onze dienstverlening. Meer dan 98% van de mensen die Bergnet heeft beoordeeld beveelt Bergnet aan. Wij zijn trots op de goede beoordelingen!

Over Bussum

Bussum is een echt kunstenaarsdorp en forensenplaats. Men kan in het weekend heerlijk wandelen op de Wester- en Bussumerheide. Het dorp gelegen in Noord-Holland is onlangs opgegaan in de nieuwe gemeente Gooise Meren per 1 januari 2016. De gemeente is rijk aan historie over de 2de wereldoorlog maar ook de eeuwen daarvoor. Een van de parade paardjes van Bussum was de chocolade fabriek die in 2002 plots definitief dicht ging.