Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 125,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Staat u met autopech in Bloemendaal?

Gestrand met autopech in Bloemendaal? Bergnet helpt u graag weer verder op weg. Ook als u niet beschikt over een lidmaatschap bij een pechhulpdienst. Wij helpen u altijd. Bel nu de pechhulplijn 0900-0393 of maak gebruik van de handige Pechhulp App.

Pechhulp in omgeving Bloemendaal

Autopech kan een leuke dag snel verpesten. Of u nu een dagje aan het strand van Bloemendaal aan Zee heeft doorgebracht of terugkomt van een hockeywedstrijd bij HC Bloemendaal. Daarom helpen de vriendelijke en gekwalificeerde monteurs van Bergnet u snel weer op weg. Onze monteurs kunnen vaak binnen 30 minuten op de plaats van bestemming zijn.

Verzorgingsgebied Bergnet

De vestigingen van Bergnet bevinden zich op zes locaties verdeeld over Nederland, namelijk in Haarlem, Amersfoort, Blaricum, Almere, Amsterdam en Lelystad. Op deze manier kunnen onze monteurs snel ter plekke zijn om u te assisteren bij bijvoorbeeld een lekke band of een lege accu.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Bloemendaal

Bloemendaal is een plaats en gemeente in Noord-Holland. De plaats is vooral bekend wegens haar befaamde hockeyclub HC Bloemendaal, waarvan het herenteam al vele kampioenschappen heeft mogen winnen. Ook kunt u in Bloemendaal aan Zee een fijn dagje aan het strand doorbrengen en ’s avonds dansen in de bekende strandclub Bloomingdale.