Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp nodig rondom Blaricum?

Staat u met een lege accu of een lekke band in Blaricum? Of wilt u net uw auto instappen na een bezoekje aan Het Gooi en komt u er achter dat uw sleutel in uw afgesloten auto ligt? Aarzel geen moment een bel Bergnet op 0900-0393 of gebruik de praktische Pechhulp App. Bergnet heeft een locatie te Blaricum dus onze monteurs kunnen in no-time bij u ter plekke zijn.

Autopech in Blaricum

Autopech krijgen nadat u een heerlijke dag heeft doorgebracht in de gemeente Blaricum is nooit gewenst. Bergnet helpt u echter graag weer op weg. Terwijl u geniet van de Tafelberg of de monumentale Hervormde Kerk, repareert Bergnet uw auto.

Gekwalificeerde monteurs Bergnet

Vanuit de zeven vestigingen van Bergnet kunnen onze hoogopgeleide monteurs vaak binnen 30 minuten op de plaats van bestemming zijn om u te assisteren. De vestigingen van Bergnet liggen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Blaricum

Blaricum ligt op een steenworp afstand van Amsterdam, Amersfoort en Utrecht en is een rustig toevluchtsoord vanuit de drukke Randstad. De in Noord-Holland gelegen plaats en gemeente telt nog geen 10.000 inwoners en ligt midden in het Gooi. Van oorsprong was Blaricum een brinkdorp waarvan nog veel boerderijen bewaard zijn gebleven. De Eemnesserweg, het Fransepad en de Angerrechtsweg vormen het prachtige centrum van Blaricum.