Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp nodig in Amsterdam? Bergnet helpt!

 

Staat u nu met autopech in Amsterdam? Bel de pechhulplijn 0900-0393

Of u nu met autopech staat op het Rokin of pechhulp nodig heeft in de Kinkerstraat, vanuit onze vestiging in Amsterdam Zuidoost kan onze pechhulpmonteur in veel gevallen al binnen een half uur bij u aanwezig zijn. Meer dan tienduizend keer per jaar helpt Bergnet mensen met autopech.

Autopech rondom Amsterdam?

Wij verlenen pechhulp in groot Amsterdam en omringende plaatsen als Landsmeer, Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel.

Onze pechhulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met een uitgebreide pechhulp gereedschapkit om de meest voorkomende pechoorzaken te verhelpen. Indien wij uw auto niet kunnen repareren kunnen wij u en uw auto direct meenemen.

Pechhulp van Bergnet

Afhankelijk van hoe de hulp tot stand is gekomen brengen wij uw auto naar de (merk)dealer of garage van uw voorkeur. Dit kan direct, maar ook kunnen wij uw auto veilig stellen op één van onze eigen locaties totdat u weet naar welke garage of dealer wij uw auto mogen brengen. Met Bergnet staat u nooit stil.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en de grootste gemeente van Nederland. De stad die in het Amsterdams ook wel Mokum wordt genoemd  ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ en de monding van de Amstel. Bezienswaardigheden zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan 't IJ, Bioscoop en Film Instituut EYE, dierentuin Artis, de Wallen en voor buitenlandse bezoekers de coffeeshops.