Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp nodig in Almere? Bergnet helpt!

Staat u nú met autopech in Almere?

Is dit je net overkomen? Onderweg naar winkelcentrum Doemere rij je op de Hogering een lekke band het verkeer raast voorbij. Wat doe je? Je hebt geen pechhulp lidmaatschap of pechhulp verzekering en je weet dat je geen reserveband hebt!

Bel de Bergnet pechhulplijn 0900-0393 of gebruik de online Pechhulp App.

Pechhulp rondom Almere

Bergnet heeft een vestiging in Almere en kan in veel gevallen al binnen een half uur bij u ter plaatse zijn.

Indien wij uw auto niet kunnen repareren krijgt u van ons zonder meerkosten een transport aangeboden van 25 kilometer vanaf uw strandingslocatie!

Bergnet door heel Nederland

Meer dan tienduizend keer per jaar helpt Bergnet mensen met autopech. Voorbeelden hiervan zijn: een auto die niet start, een lege accu, een lekke band, mensen die verkeerd getankt hebben of mensen die hun autosleutel in de auto hebben laten liggen.

Onze hulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met een uitgebreide toolkit om de meest voorkomende pechoorzaken te verhelpen. Kunnen wij uw auto niet ter plekke repareren? Afhankelijk van hoe de hulp tot stand is gekomen brengen wij uw auto naar de (merk)dealer of garage van uw voorkeur. Dit kan direct, maar ook kunnen wij uw auto veilig stellen op één van onze eigen locaties totdat u weet naar welke garage of dealer wij uw auto mogen brengen.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Almere

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland.

De gemeente Almere heeft 196.290 inwoners (1 mei 2014, bron: CBS) en grenst aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde. Bovendien ligt Almere aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. De stad ligt geheel onder zeeniveau (2 tot 5 meter).

Almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw ontwikkeld als tweede grote stad in de provincie Flevoland. Inmiddels is het Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, in inwonertal ruimschoots voorbijgestreefd en behoort Almere tot de 10 grootste gemeenten