Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp nodig in Aalsmeer? Bergnet helpt!

Staat u met autopech in Aalsmeer?

Heeft u net gezwommen bij de Waterlelie of een bezoek gebracht aan de Watertoren Aalsmeer en ziet u dat uw auto een lekke band heeft? Wanneer u niets geregeld heeft voor pechhulp is het goed te weten dat Bergnet hulp biedt. Tegen een vast bedrag per opdracht kunnen wij uw band maken of verwisselen.

Bel de pechhulplijn 0900-0393 of gebruik de online Pechhulp App.
 

Autopecht in de buurt van Aalsmeer

Aalsmeer is slechts enkele kilometers verwijderd van onze vestiging in Amsterdam Zuidoost. Onze hulp kan in veel gevallen al binnen een half uur bij u aan wezig zijn!

U betaalt bij ons online, cash en in sommige hulpverleningsvoertuigen per PIN. Als wij er niet in slagen om uw auto te repareren krijgt u zonder bij te betalen een transport aangeboden van 25 kilometer vanaf de pechlocatie.

Jaarlijks help Bergnet > 10.000 keer mensen met autopech. Voorbeelden hiervan zijn: uw auto start niet, een lege accu, een lekke band, mensen die verkeerd getankt hebben of mensen die hun autosleutel in de auto hebben laten liggen.
 

Pechhulp van Bergnet

Onze hulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met een uitgebreide toolkit om de meest voorkomende pechoorzaken te verhelpen. Indien wij uw auto niet kunnen repareren kunnen wij u en uw auto direct meenemen. Afhankelijk van hoe de hulp tot stand is gekomen brengen wij uw auto naar de (merk)dealer of garage van uw voorkeur. Dit kan direct, maar ook kunnen wij uw auto veilig stellen op één van onze eigen locaties totdat u weet naar welke garage of dealer wij uw auto mogen brengen.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Heeft u ervaringen met Bergnet? Lees de reviews en beoordeel zelf onze dienstverlening. Meer dan 98% van de mensen die Bergnet heeft beoordeeld beveelt Bergnet aan. Wij zijn trots op de goede beoordelingen!

Over Aalsmeer

Aalsmeer is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 30.878 inwoners (1 mei 2014, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 34,40 km² (waarvan 11,71 km² water). De gemeente Aalsmeer omvat het dorp Aalsmeer dat aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder ligt, en de gehuchten/dorpen Calslagen, Kudelstaart, Oosteinde en Vrouwentroost. De gemeente maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. Een inwoner van Aalsmeer wordt een Aalsmeerder genoemd